woensdag 13 oktober 2010

3 jaar Tsiganisation Project!

16 november 2007, hét begin van een onvermoeibaar succesverhaal. Kobe & Sander, 2 vrienden uit dezelfde klas met een gedeelde passie voor Balkanmuziek, spelen voor hun plezier en omdat het hen gevraagd wordt op de verjaardag van 2 vrienden. Ze weten amper wat een mengpaneel is, maar toch is dit de toevallige start van wat nu Tsiganisation Project is.

3 jaar later kunnen deze 2 studenten amper geloven waar ze geraakt zijn. Afgelopen zomer zat afgeladen vol: Couleur Café, Dranouter, Polé Polé, Mano Mundo, Fiesta Mundial, Sfinks Mixed met Goran Bregovic,...
Ook het buitenland komt regelmatig aan bod: Ost Klub (Wenen), Schafhausen en Zürich (Oostenrijk), Duitsland, Nederland,...

Het is en blijft een droom. En die droom kan enkel waargemaakt worden door een vaste publiek. The crowd make's the party!
Om jullie allemaal te bedanken, en omdat we jullie ongeloofelijk graag zien, willen we onze "verjaardag" samen met jullie vieren.

13 november staan we voor de 2e maal in het Landbouwbelang in Maastricht. Het Landbouwbelang is een gigantische, gekraakte fabriek, waar regelmatig geweldige feesten gebouwd worden.
De inkom is gratis (vrije bijdrage), de drank spotgoedkoop, de line-up geweldig en de locatie verbazingwekkend! Perfect om samen ons 4e jaar in te zetten!

Wil jij met ons mee? Maastricht is slechts 1h20 met de auto van Antwerpen of Brussel of 1h45 met de trein. Slapen kan in de guestroom van het kraakpand, maar dan moet je dit wel op voorhand laten weten.

Nog vragen? Shoot! Hopelijk tot daar, iedereen is welkom!

Meer info op het Facebookevent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten